Despre noi

Povestea noastră

În atelierul nostru împletim ițele cu urme de visuri, de speranțe, de fragilitate, de încredere. Visăm la un viitor mai curat și am pus mâna la lucru pentru a-l construi alături de tine, pe principii sustenabile. Din pasiunea pentru meșteșug și dorința de trăi în armonie cu natura am pus bazele micului nostru atelier slow din București.

De ce slow?
Pentru că ne dorim să creștem o afacere locală pe principii de etică, folosind fibre naturale și mână de lucru locală, remunerată echitabil. Pentru că ne dorim să dezvoltăm produse de calitate, durabile, făcute cu grijă și respect față de mediu și oameni și cu responsabilitate față de viitor.

NATURAL. DELICAT. DURABIL

Credem în ițe care respiră, însuflețite cu dragoste și finisate prin cusături de mână, destinate să aducă bucurie trupului dar mai ales sufletului. Croim textile din materiale plăcute la atingere – care se simt confortabil pe piele, pentru oameni fericiți și cămine calme, calde, care respiră. Fiecare produs este creația unor mâini harnice, așadar pot exista foarte mici variații ale dimensiunilor.

Deseori, vei descoperi în magazinul nostru online creații textile în serii mici sau chiar unicat, realizate din ițe croite și țesute cu migală. Acestea sunt rezultatului unui proces minunat de experimentare cu tehnici de vopsit natural – începând cu alegerea plantelor și încheind cu surpriza rezultatului final. Pentru comenzi și broderii personalizate, te așteptam să ne contactezi. Suntem aici pentru orice feedback sau recomandare.

Gamă de lenjerii de pat de calitate superioară
Țesătură densă, ce rezistă în timp
Fibră moale, ușoară, cu textură delicată
Principii sustenabile de producție
Tehnici ecologice de vopsire
Imprimeuri shibori
Culori inspirate din natură
Slow living. Slow fashion
SCROLL UP