Politică de confidențialitate

Securitatea datelor personale

  • 1. Furnizorul respectă cadrul legal în vigoare, național și comunitar, din domeniul protecției datelor cu caracter personal.

  • 2. Datele cu caracter personal, ale cumpărătorilor, pe care le prelucrăm: numele și prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare și/sau de facturare, numărul de telefon, cont bancar (doar în cazul returului), produsele comandate/achiziționate/returnate, adresa IP, corespondență. Prin plasarea unei comenzi la Furnizor, vă dați acordul expres și neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute în prezenta secțiune.

  • 3. Furnizorul colectează informațiile prevăzute la pct.1 în vederea: - onorării și expedierii comenzilor; - informării asupra statusului comenzilor; - aplicării politicii de retur; - obținerii, de la cumpărător, a informațiilor necesare îndeplinirii obligațiilor contractuale; - furnizării de răspunsuri, la solicitările cumpărătorilor; - respectării obligațiilor legale în vigoare din domeniile fiscal, financiar, protecției consumatorilor, civil, penal, precum și a probării respectării acestora în fața instituțiilor statului cu atribuții în aceste domenii; - remedierii eventualelor probleme de ordin tehnic sau de securitate a site-ului. Datele dvs. personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Atragem atenția asupra faptului că în lipsa acestora nu am putea onora comenzile/retururile dvs., nici din punct de vedere funcțional și nici din punct de vedere legal.

  • 4. Cumpărătorul are dreptul de a fi informat în ceea ce privește prelucrarea datelor sale, de a avea acces la acestea, de a le rectifica, de a le șterge, de a-și retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea acestora. Exercitarea acestor drepturi se poate face prin transmiterea unei solicitări la adresa de e-mail contact.iteurbane@gmail.com.Furnizorul va analiza aceste solicitări, asigurându-se că acestea nu aduc atingere altor obligații legale ale furnizorului.

SCROLL UP