Termeni & Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda.
Site-ul www.ite-urbane.ro este operat de Mkristin Conf Prod Design, cu sediul in Str. Popa Tatu, Nr. 83, Bucuresti, denumit in continuare furnizor.
Folosirea website-uluil www.ite-urbane.ro sau plasarea comenzii constituie acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

  • 1. Administratorul site-uluil www.ite-urbane.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

  • 2. Intregul continut al acestui site este proprietatea furnizorului si este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor precum si de legea penala. Folosirea oricaror informatii sau imagini publicate pe site-ul l www.ite-urbane.ro, fara obtinerea unui acord in scris in prealabil de la furnizor, se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, copiat în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a furnizorului. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop commercial sau in alte scopuri ce depasesc sfera copiei private prevazute de lege si fara a avea in prealabil un consimtamant expres al furnizorului constituie o incalcare a termenilor si conditiilor si a prevederilor legale in vigoare.

  • 3. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in orice fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea.

Alte informatii

  • Aproape toate produsele noastre pot fi modificate si personalizate, asa ca nu ezita sa ne contactezi daca iti doresti ceva deosebit. Putem lucra la comanda un model ales de tine cu imaginile pe care le doresti si culorile pe care le avem la dispozitie. In principiu dimensiunile sunt standard, insa daca este o comanda mare se pot face modificari. Toate produsele din magazin sunt lucrate manual la comanda, insa timpul de executie nu depaseste 2-4 zile lucratoare decat daca este vorba de cantitati foarte mari. Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda daca ai nevoie de produs pana la o anumita data, altfel comanda ta va fi procesata intr-un interval de maxim 5 zile.

Metode de plata

  • - Plata online cu cardul
SCROLL UP