Transport și retur

Transport

Transportul este gratis daca ai o comanda peste valoarea de 500 lei.
Daca ai achizitionat produse pana in valoarea de 500 lei costul transportului este de 19 lei pe teritoriul Romanie. Pentru comenzi pe teritoriul UE, va rugam sa ne contactati in vederea pasilor pe care-i aveti de urmat.

Retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Serviciul Retur in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta.
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Ite Urbane.

  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte.
  • Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, fara pete sau rupturi
SCROLL UP